Afgelopen september werd ‘Het Uur Van De Waarheid’, het nieuwste album van Frank Verkooyen feestelijk gedoopt tijdens een geslaagde presentatie in zijn eigen Breda.

‘De Waarheid’, ‘Leef Maar’, ‘Het Wordt Vast Een Mooie Zomer’, ‘Blijf Voor Altijd Bij Mij’, ‘Geluk’, ‘Ik Dronk En Vergat’, ‘Bekijk ’t Maar’, zijn op de CD gebundeld met nog een kleine tiental meest feestelijke tracks.

Maar de Bredanaar, die al bijna een kwart eeuw singles aflevert, maakte op het schijfje ook ruimte vrij voor de meer serieuze noot zoals het o zo fraaie en persoonlijke liedje; ‘Bedankt Pa’.
Een nieuw jaar, het begin ook van een nieuw decennium en dus nieuwe kansen voor de zo succesvolle Brabantse tekstschrijver, componist, producer én zanger!

Hij schuift nu de prachtige ‘Angelina’ naar voren als zijn nieuwste wapenfeit. Stille wateren hebben de diepste grond, aldus deze feestelijke en gezellige meezinger die muzikaal gezien alvast een voorschot lijkt te nemen op de komende lente en zomer. Opgenomen en geproduceerd in The Boom! Music Studio en uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, heeft Frank Verkooyen hiermee een track in handen die naar verwachting zowel door de radioluisteraars als door zijn publiek bij de podia, in de smaak zal gaan vallen! Hoe ze heette, zal ook jij nooit meer vergeten… ‘Angelina’!

Spotify iTunes YouTube

Angelina

Release Date : 12 februari 2020
Artist : Frank Verkooyen
Format : Digital Download